Recept: Česnekové máslo

Udělejte si chutné česnekové máslo a dresing, který se vám bude hodit nejen ke grilování.

Hovězí na česneku

Nevíte, co s česnekem? Udělejte si hovězí na česneku.

Česnečka

Dejte si skvělou a rychlou česnečku. Určitě si na ní pochutnáte.

Česneková polévka

Nejnovějším receptem je česneková polévka se sýrem. Uvařte si ji i vy.

Recept na výborné masarykovo cukroví.

Česneková pomazánka

Oblíbeným receptem je česneková pomazánka. Je rychlá a hodí se na chlebíčky.

Česnek v oleji

Uchovejte si česnek v oleji. Dlouho vám vydrží a navíc zůstává stále dobrý.

Ingredience: česnek, kvalitní olej

Česnek oloupeme, v případě potřeby umyjeme a dobře osušíme. Jednotlivé stroužky dáváme do čistých a suchých sklenic co nejvíce na těsno, zalijeme olejem a pořádně zavíčkujeme. Poté česnek sterilujeme při teplotě 80 - 90°C asi čtvrt hodiny.
Česnek pak používáme, tak jako jsme zvyklí a olej můžeme využít při vaření.